Sigurd

logrende sigurd

 


Oktober 2008

Mød vores dejlige, skønne, pragtfulde dværg puddel Sigurd !

Sigurd kom til os i marts måned 1997, vi hentede ham på Møn, han havde allerede lært sit navn og at man ordner alt udendørs, så ikke noget med aviser i hele huset, hvilket jo var rart. Vi havde ønsket os en brun puddel, men der var ingen på hvalpelisterne, så vi valgte at vente på en sort, men så kom Sigurd alligevel ud brun.

Sikken en glæde at få sådan en lille krøltop, der med 200 km i timen drønede rundt i vores hus og have! I starten ville han ikke sove overhovedet med mindre en af os havde en hånd nede i hans kurv, så han fik søvn og vi ondt alle vegne.Brun dværgpuddel,

født 28. januar 1997.

Vi måtte sige farvel til Sigurd

3. september
2009

Vores hjerter er knuste og vi savner ham forfærdeligt meget.

 3 uger gammel


Feb 2004


Vi fandt hurtigt ud af at Sigurd ikke havde det helt godt, han ville helst ikke spise og det viste sig at han var både kryptochid - hvilket vil sige at hans sten ikke kunne komme ned - og at han havde kronisk betændte kirtler bag i, så ca. 1 år gammel blev han opereret og fik fjernet sten og kirtler, det var hårdt, men han kom sig meget hurtig og så ville han gerne spise! Han har været madglad lige siden, virkelig madglad!


Mar 2007   


Feb 2004Dyrlæge

(kan varmt anbefales)

Centrum Dyrehospital

Rødovrevej 210

2610 Rødovre

tlf.: 3672 0201

og

Centrum Dyreklinik

Hvidovre Torv 9

2650 Hvidovre

tlf.: 7023 3207

 

Læs mere her

sigurd med kødben

 

Hundeklipper

(kan varmt anbefales)


Rødovre - Vigerslev hundesalon

Vigerslevvej 274
2500 Valby
tlf.: 3630 3783

 

Læs mere her

 


I årene Sigurd har levet har han haft mange skavanker, små og store ting, både almindelige sygdomme og ret så alvorlige ting. Det har været hårdt for ham og os, men vi har hele vejen igennem haft en aftale med vores dejlige dyrlæger at var det for meget for Sigurd, så ville de sige til - for selvom vi ved at vore hjerter vil brister, skal Sigurd ikke være her for enhver pris. Han skal være her så længe hans liv er skønt og værdigt.

Og nu er han hér og han hygger sig og vi nyder ham! Sikken glæde sådan et lille pus kan skabe i ens liv. Pudler leger hele deres liv og vi når dårligt at slå øjnene op om morgenen før legetøj fyger os om ørene, Sigurd "snakker" meget (ikke gør), man er aldrig i tvivl om hvor han befinder sig for han går og brummer og og fortæller sit legetøj en masse! Han elsker vores lille have og det bedste man kan finde dér er døde regnorme for de knaser så dejligt! Eller grave huller, uh, rigtigt få jord om og i snuden! Eller bare ligge på terrassen og nyde solens stråler og varme - og måske blive lidt mere brun!

Vi elsker dig Sigurd, tak for at du kom ind i vores liv og har fyldt det med glæde, du betyder alt for os!

September 2009: Sigurd kom til skade med sit knæ under leg og det var så voldsomt at selv en operation ikke ville kunne gøre alt godt igen, så vi måtte sige farvel til ham.
Dyrlægen kom hjem til os og hjalp Sigurd herfra, han lå dejligt i vores arme imens han sov ind. Hans lille urne er nu begravet i vores have, dér hvor han elskede at lege.

Tak for alt, lille Sigurd, vi vil aldrig glemme dig og altid elske dig.

sigurd graver

sigurd terasse

 Index side